Mevlana Vali Zübeyir Kemelek Ortaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın özgüvenini sağlayan, ideallerini gerçekleştirebileceği bölgesinde takdir ve tercih edilen ; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye´de adından söz ettiren, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak

Misyon: Çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen , mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık , yaratıcı ve pozitif düşünen bireyler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabah 08:30-15:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mevlanavalizubeyirkemelekoo.meb.k12.tr

Adres - MEVLANA MAH. 16-28. SK. ZÜBEYIR KEMELEK ILK VE ORTA OKULU NO: 1 MERKEZ / SİVAS

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri -